Beste klanten,

Vanaf maandag 1 juni a.s. mag ons cafe-restaurant weer open onder voorwaarden.

Deze voorwaarden behelzen ten allen tijden de 1,5 meter afstand voor meer dan 2 personen die geen huishouding vormen. Dus 2 familieleden, vrienden, vriendinnen of bekenden mag wel.
Bezoekers zijn verplicht voor de bar of het restaurant vooraf te reserveren. Dit kan telefonisch onder telefoonnummer 070-3562372 of in persoon voordat men de zaak betreedt.

Wij zijn gehouden om uw naam en telefoonnummer te noteren en u en uw gezelschap te vragen naar eventuele gezondsheidsklachten.
Voor wat betreft onze eigen bedrijfsvoering hebben wij besloten vanaf 1 juni in het restaurant te werken met 2 zittingen.
Zitting 1: vanaf 17.00 – 19.30 uur en zitting 2: vanaf 20.00 – 23.00 uur.
Dit in verband met de halvering van het aantal zitplaatsen in het restaurant.

Het terras is zonder reservering toegankelijk onder dezelfde bovenvermelde maatregelen.

De bar houden wij gesloten zolang het terras en/of het restaurant geopend zijn, om de doorloop naar het restaurant en/of het toilet niet te belemmeren wegen “afstandsgebrek”.

Nadat het terras en het restaurant gesloten zijn kunnen er een aantal mensen plaatsnemen in de bar, echter op gepaste afstand en na reservering.

Wij wensen u veel plezier en hopen net als u dat het “corona tijdperk” snel achter ons zal liggen en alles weer zijn normale gang zal gaan.

Directie en medewerkers,
St. Joris en de Draeck

{24 May, 2020}