Koude Voorgerechten
* Meloen met Ardennerham (zomerseizoen) €8,50
* Carpaccio van runderlende met pesto en tête de moine €9,50
* Stellendamse garnalencocktail, geserveerd met een cognacsaus €12,50
* Gerookte schotse zalm met kappertjes en uiringen €10,50
* Cocktail Sint Joris
(een combinatie van gerookte zalm en Stellendamse
garnalen, geserveerd met een cognacsaus)
€14,50
* Salade Mozzarella met kerstomaten en basilicum €9,00
Soepen
* Parijse uiensoep gegratineerd met kaas €5,25
* Tomatensoep met vermicelli en gehaktballetjes €5,25
* Bouillabaise (rijkelijk gevulde vissoep) €7,50
* Weeksoep €5,25
Warme Voorgerechten
* Kipspiesjes Terriyaki met sesamzaadjes €8,00
* Coquilles met groene asperges, zalmeitjes en soja €9,75
* Wijngaardslakken gegratineerd met knoflookboter en kaas €7,50
* Calamares met knoflooksaus €7,50
* Warme geitenkaas omwikkeld met spek, waarbij een honing dressing €8,50
* Salade van gebakken ossenhaas, taugé en rode uien €10,50
* Tijgergamba’s in witte wijn-roomsaus €10,50
Kindermenu (tot 12 jaar)
  Keuze uit:
Spare-Ribs, saté, bitterballen, kipfilet of kaassoufflés,
geserveerd met frites en appelmoes.
€8,50
Hoofdgerechten
  Vis
* Witvis, met tomaat, prei, roomsaus en papillotte €16,50
* Zeebaars Beurre Blanc €18,50
* Scampi’s gewokt met limoen-chili €19,50
* Surf & Turf
(3 scampies, ossenhaasspies met haricot vert in terriyaki-saus)
€22,50
* 3 Sliptongetjes €20,50
Vlees
* Kogelbiefstuk €16,75
* Tournedos (biefstuk van de haas) 220 gram €24,50
 * Ribeye geserveerd met een grove italiaanse tapenade €19,00
* Varkenshaas €15,50
* Reuzespies varkenshaas, kip en spek €16,50
* Gekarameliseerde lamsschenkel met honing-rozemarijn €16,50
* Spare ribs Sint Joris (onze overbekende marinade) €16,50
* Kalfslever met spek, uien en appel €16,50
* Stoofpotje van kip, boerenbrie en champignons €15,50
* Porc Chez Nous, varkenshaasmedaillons in een pikante champignon-roomsaus €15,50
* Parpadelle met kip en rode pesto €13,50
* Kipsaté €13,50
* Varkenshaassaté €15,50
Vegetarisch
* Kaasfondue (min. 2 personen) p.p. €14,75
* Canneloni gevuld met spinazie en ricotta in een tomaat-basilicumsaus, met brood en aioli €13,50
* Groentenquiche met geitenkaas en rucola pesto €13,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur,
salade en een dagverse warme groente. Tevens kunt u een
keuze maken uit de volgende sauzen: stroganoff-, peper-, knoflook-,
champignonroom-, roquefort-, rode wijnsaus of gebakken champignons.
Desserts
* Kinderijsje €3,75
* Dame blanche €6,00
* Hazelnootijs met kletskoppen en caramelsaus €6,00
* Glace Sint Joris
(vanille-ijs, koffie, koffielikeur advokaat en slagroom)
€8,00
* Créme Brûlée €6,00
* Petit grand desert €9,50
* Kaasplankje (5 soorten kaas) €8,50
Rode port suggestie: Delaforce                     His Eminence’s Choice 10 years old tawny port per glas €5,00